Anvelope agricole si industriale second-hand


TEL
Whatsapp
SMS
Despre Noi
Echipa Car Group este formată din specialiști în diverse domenii, care contribuie la îmbunătățirea continuă a serviciilor și produselor pe care le oferim clienților noștri. Această muncă în echipă, bazată pe experiență și loialitate, ne face puternici.
Car Group este o companie sută la sută românească, inițiată și dezvoltată ca o demonstrație a faptului că se pot face afaceri oneste și de succes în România.

Încă de la început, ne-am concentrat energia pe dezvoltarea serviciilor și a gamei de produse, astfel încât să fim un punct de sprijin solid pentru agricultorii, transportatorii și șoferii de utilaje grele din țară și străinătate.

Asta, pentru că ne place să aducem calitate și stabilitate în viața celor cu care interacționăm, fie ei clienți, furnizori sau parteneri de afaceri. Așa am înţeles noi să susținem industria și agricultura locală!
Misiunea Car Group este de a oferi agricultorilor și mediului industrial românesc servicii de primă clasă, rapide și oneste, care să-i sprijine în atingerea obiectivelor proprii. Credem cu tărie că astfel vom contribui la dezvoltarea mediului de afaceri românesc într-o manieră sănătoasă.

În acelaşi timp, ne-am stabilit ca țel asigurarea unui mediu de lucru armonios și motivant pentru propriii noștri angajați, astfel încât dezvoltarea lor personală să contribuie la dezvoltarea companiei per ansamblu.

Viziunea companiei noastre este de a deveni alegerea numărul 1 a conducătorilor de mașini de mare tonaj din Europa.
Nu contează atât de mult ce faci, ci cât
de mult entuziasm pui în ceea ce faci.
— MARIA TEREZA
Valorile în care credem
Calitate — Într-o lume preocupată de cel mai mic preț, noi punem accent pe calitatea produselor și serviciilor oferite clienților noștri. Știm că astfel îi ajutăm să economisească timp și bani pe termen lung.

Sinceritate — Credem în comunicarea deschisă și sinceră cu clienții, partenerii și furnizorii noștri, pentru că acest lucru aduce după sine încredere și parteneriate de lungă durată.

Respect — Ne tratăm clienții cu respect iar acest lucru se reflectă în gama largă de anvelope pe care le punem pe piață, precum și în calitatea produselor respectiv serviciilor pe care le oferim.

Responsabilitate — Car Group a fost concepută ca o companie de cursă lungă, iar pentru succesul nostru și al clienților noștri credem cu tărie că simțul responsabilităţii este esenţial.
Inovare — Suntem o echipă energică şi tânără, care nu se mulţumește cu puțin. Tocmai de aceea, încurajăm inovația în domeniul în care activăm și sprijinim inițiativele care conduc la progresul companiei noastre și a comunității în care ne desfășurăm activitatea.

Integritate — Credem în afaceri corecte și în oameni integri. Asta se reflectă în fiecare departament al companiei noastre, dar și în relațiile pe care le dezvoltăm cu partenerii și clienții noștri.

Orientare spre client — Suntem într-o continuă perfecționare a serviciilor proprii, pentru că vrem să venim în fața clienților noștri cu cele mai practice servicii de consiliere și cu cele mai bune anvelope de pe piață.